Felhasználó regisztráció kikapcsolása

A Felhasználó Regisztráció kikapcsolható az OLDALAK lehetőség alatt.

Felhasználó regisztráció kikapcsolása

A bal oldali sávban válaszd ki az oldalt, amelyet szeretnél újra elérhetővé tenni minden felhasználó számára. A felhasználó regisztráció kikapcsolható a Felhasználó regisztrációk jóváhagyása gomb kikapcsolásával.

Felhasználó regisztráció kikapcsolása

Amennyiben a weboldalad szeretnéd teljesen elérhetővé tenni a felhasználók számára, akkor kikapcsolhatod a felhasználó regisztráció funkciót a BEÁLLÍTÁSOK alatt.

Felhasználó regisztráció kikapcsolása

A Beállítások alatt kapcsold ki a Felhasználó regisztráció jóváhagyása lehetőséget.

Felhasználó regisztráció kikapcsolása


Nem találja a választ a kérdésére?