Extra információk az automatikus megújításról

Mi az automatikus megújítás?

A Webnode kártyás vagy PayPal útján történő Prémium csomagok, illetve domain vásárlások esetében biztosítja az automatikus megújítás funkciót. Ha ezen fizetési módok valamelyikét használod első vásárlásod során, akkor az automatikus megújítás automatikusan bekapcsolásra kerül a megrendelésedhez. Az automatikus megújítással kapcsolatos információkat láthatod a Webnode szolgáltatás vásárlása során.

Extra információk az automatikus megújításról

Az automatikus megújítás leveszi az éves megújítás gondját azokról, akik úgy döntenek, hogy használják. Eltünteti az éves megújítás körüli aggodalmat, hiszen nem kell a manuális megújításon nyugtalankodnod. Emellett elkerülheted a Prémium csomag és a domain lejárata miatt történő zavarokat a weboldalon. A megújításhoz szükséges összeg a lejárat előtt levonásra kerül az első vásárláshoz használt fizetési módon, így a Prémium csomagod vagy a domained meghosszabbításra kerül.

Miért biztosítunk automatikus megújítást?

Felhasználóink kérésére indítottuk el ezt a funkciót. Néhány felhasználónknak nem sikerült időben meghosszabbítaniuk a Prémium csomagját vagy a domainjét, ezzel pedig elvesztették a domainjüket vagy a Prémium csomagjukat. Ennek következményeként pedig a weboldaluk nem működött megfelelően. Az automatikus megújítás ezeket a helyzeteket próbálja elkerülni.

Mi a helyzet abban az esetben, ha már nem tartok igényt az automatikus megújításra?

Amennyiben úgy döntesz, hogy tovább már nem tartasz igényt az automatikus megújításra, akkor kérjük kövesd az alábbi lépéseket az automatikus megújítás kikapcsolásához.

  • Jelentkezz be a Webnode fiókodba a webnode.hu oldalon és menj a weboldal adminisztrációjába.
  • A weboldal adminisztrációs felületén kattints a Megrendelések és számlázás pontra.

Extra információk az automatikus megújításról

  • A következő ablakban annál a szolgáltatásnál, ahol le akarod tiltani a megújítást, kattints az Automatikus megújítás letiltása gombra.

Extra információk az automatikus megújításról

Amennyiben ismét engedélyezni szeretnéd a megújítást, akkor csak egyszerűen kattints az Automatikus megújítás engedélyezése gombra.

Tipp: Amennyiben PayPal útján történt a befizetésed, az automatikus megújítást a PayPal fiókban is ellenőrizheted. Ha további kérdésed lenne, kérjük, lépj kapcsolatba a PayPal ügyfélszolgálatával.


Nem találja a választ a kérdésére?