Hogyan törölhetsz egy szakaszt

1. Menj az egérrel a szakaszra. A szakasz beállítása gomb a jobb felső sarokban jelenik meg.

Hogyan törölhetsz egy szakaszt

2. Kattints a Törlés gombra.

Hogyan törölhetsz egy szakaszt

3. Hagyd jóvá a törlést.

Hogyan törölhetsz egy szakaszt

4. Tedd közzé a változtatásokat.

Tipp: Amennyiben a szakasz tartalmát meg szeretnéd hagyni, csak az adott szakaszt szeretnéd törölni, akkor a tartalmat az egérrel tudod áthúzni egy másik szakaszba.


Nem találja a választ a kérdésére?