Weboldal biztonsági mentése és helyreállítása

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készíts a honlapod tartalmáról. Szeretni fogod ezt a lehetőséget, főleg akkor, ha véletlenül kitörölsz egy oldalt, vagy valami fontos tartalmat a honlapodról, ezzel a funkcióval könnyen visszaszerezheted az adataidat. A biztonsági másolat méretét hozzáadjuk az általad használt tárhelyhez.

Készíthetsz biztonsági másolatot az adataidról és bármikor visszaállíthatod őket, vagy letöltheted az offline verziót a számítógépedre. A biztonsági másolat tartalmazza a honlapod minden tartalmát, míg az offline verzió a honlapod közzétett változatáról készül.

Ez a lehetőség személyes weboldallal és webáruházzal rendelkezők esetében minden Prémium csomaggal elérhető. Üzleti weboldal esetében ez a szolgáltatás Profi csomaggal vehető igénybe. Az offline verzió viszont mindegyik weboldal esetében Profi csomagban biztosított.

Biztonsági másolat készítése
1. Menj a honlapod admin felületére, és kattints a "Weboldalad adatmentése" gombra.

biztonsági másolat

2. Kattints az "Új biztonsági mentés" -re.

biztonsági másolat

3. Biztonsági másolat készítéséhez kattints a "Biztonsági mentés létrehozása" gombra. Ekkor a honlapod biztonsági másolata letöltődik a honlapod admin felületére.

biztonsági másolat

Biztonsági másolat betöltése
Ha bármilyen okból be szeretnéd tölteni a biztonsági másolatot, kövesd az alábbi lépéseket.

1. Az "Online Adatmentés" ablakban kattints a korábban készített biztonsági másolatra.

biztonsági másolat

2. A "Biztonsági mentés visszaállítása" gombra való kattintás után az aktuális honlapod tartalma helyett a biztonsági másolat tartalma fog megjelenni.

biztonsági másolat

Az offline verzió letöltése
1. Ha offline verziót szeretnél készíteni, kövesd a "Biztonsági másolat készítése" rész első és második pontját. Az "Online Adatmentés" ablakban pipáld ki az "Adatmentés elkészítése letöltéshez" részt, és kattints a "Biztonsági mentés létrehozása" gombra.

biztonsági másolat

2. Miután elkészült az offline verzió, kattints a "Letöltés" -re.

biztonsági másolat

3. Az offline verzió '.zip' formátumban kerül letöltésre a számítógépedre.

4. Ki tudod törölni a biztonsági másolatot, ha az "Online Adatmentés" ablakban kijelölöd azt és rákattintasz a "Törlés" gombra.

biztonsági másolat


Nem találja a választ a kérdésére?