Hogyan törölhetem a weboldalam?

1. Lépj be fiókodba a www.webnode.hu oldalon majd kattints a "Weboldal törlése" gombra.

2. Kattints az "Igen, törlöm"-re.

3. Add meg a jelszavad (hogy véletlenül ne töröld a weboldalt).

Figyelem: A weboldal a törlése után nem aktiválható újra és a teljes weboldal megszűnik. Kérjük felhasználóinkat, hogy alaposan gondolják meg az oldal megszűntetést. Technikai okok miatt a weboldal webcíme a törlést követő 30 napig nem regisztrálható újra.

Miután az összes weboldal törlésre kerül, a Webnode fiók is automatikusan megszűnik 6 hónap elteltével.


Nem találja a választ a kérdésére?