Ingyenes és reklámmentes!

Weboldaladat gyorsan és ingyen elkészítheted. Ráadásul külső reklámoktól mentes, így nem akadályoz téged és látogatóidat.

Egyszerű, mint az 1x1!

Valóban ennyire egyszerű! Nem kell más, csak egy internetböngésző és 5 perc az idődből. Nincs letöltés, telepítés, és nem szükséges technikai ismeret.

Több száz modern sablon közül választhatsz

Tudjuk, hogy egy jól kinéző weboldal fontos számodra. Itt jó kezekben leszel.
Grafikusaink rengeteg modern sablont készítettek el. Itt mindenki találhat magának megfelelőt!

A Webnode előnyei

  • Oldaladat a böngésződben szerkesztheted
  • Nincs sem telepítés, sem konfiguráció
  • Használhatod saját domained
  • Képgalériák, szavazások, fórumok
  • Blogok, teljes szöveges keresés, RSS
  • Részletes statisztikák
  • Közösségi funkciók
  • Külső alkalmazások, widgetek

További információ...

Rólunk írták

Élvezem, hogy a Webnode-dal készítem szinte nap mint nap az oldalam. Sok sablon közül, nagyon tetszetősre lehet szabni, könnyen kezelhető, nagyon jó benyomásaim vannak, ha elakadok…4.5

Antukné Ildikó
Antukné Ildikó

Saját napló készítés

 


A gyors beüzemelés, az egyszerű kezelőfelület, a modern megjelenés, mind hozzájárul ahhoz, hogy a Webnode webáruház üzemeltetése kellemes feladat legyen, ugyanakkor garantált sikerrel járjon.

Ha nem akarsz webáruházad technikai oldalával sokat bajlódni, és inkább az eladásra kívánsz összpontosítani, akkor a Webnode-ra essen a választásod. Rövid időn belül, minőségi és professzionális megjelenésű webáruházat indíthatsz online. A Webnode lehetőséget ad arra, hogy figyeld az eladási statisztikát, a megrendelések aktuális státuszát és kövesd a legnépszerűbb termékeket és vásárlói tendenciákat. Folyamatosan kapcsolatot tarthatsz ügyfeleiddel a vendégkönyv, fórum, vagy email fiók segítségével.

A webáruház üzemeltetése izgalmas kihívás, azonban a Webnode egyszerűsítette az egyes lépéseket ezért a weblap készítés kezdőknek is ajánlott. A folyamatos ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll, hogy problémamegoldással vagy tanácsadással szolgáljuk kedves felhasználóinkat. A saját Webnode webáruház üzemeltetése csak Rád vár! Mi segítünk ha bármilyen kérdésed felmerül. Próbáld ki most!

Weboldal neve

A választott név fog megjelenni weboldalad webcímében.

E-mail cím

Az e-mail címed a bejelentkezéshez szükséges, továbbá ezen a címen tartjuk veled a kapcsolatot.

Jelszó

A biztonságos jelszó minimum hat karakterből, valamint betűk és számok kombinációjából áll.

Elfelejtett jelszó