Prémium csomag árak

Tökéletes csomagok minden típusú és méretű weboldalak számára

PROFI

Prémium csomag sikeres online áruházhoz
5 699,00 Ft/hónap
INGYEN domain
1 év
Webáruház
Igen
Tárhely
5 GB
Adatforgalmi korlát
Korlátlan
Használd saját domained
Igen
Prémium támogatás
Igen
E-mail fiókok
100
Google Analytics
Igen
Google AdSense
Igen
Termék import
Igen
Webáruház statisztika
Igen
Termékösszehasonlítás
Igen
Konverziókövetés
Igen
Termékváltozatok
Igen
Kedvezmények
Igen
Nemzetközi szállítás
Igen
Felhasználó regisztráció
Korlátlan
Többnyelvű verzió
Korlátlan
Biztonsági mentés
Korlátlan

STANDARD

Szolgáltatások kisvállalatoknak
3 166,00 Ft/hónap
INGYEN domain
1 év
Webáruház
Igen
Tárhely
2 GB
Adatforgalmi korlát
10 GB
Használd saját domained
Igen
Prémium támogatás
Igen
E-mail fiókok
20
Google Analytics
Igen
Google AdSense
Igen
Termék import
Igen
Webáruház statisztika
Igen
Termékösszehasonlítás
Nem
Konverziókövetés
Nem
Termékváltozatok
Nem
Kedvezmények
Nem
Nemzetközi szállítás
Nem
Felhasználó regisztráció
100 felhasználó
Többnyelvű verzió
2 nyelv
Biztonsági mentés
5 biztonsági mentés
Különleges ajánlatunkkal saját domaint kapsz INGYEN 1 évre. A következő években a domaint a megszokott áron hosszabbíthatod meg.
A tárhely a weboldalad képei, videói és fájljai által felhasznált tárhely a szerveren. A levelezéseid is a tárhely részét képezik.
Az adatforgalom a weboldalon lévő adatok forgalmának havi limitjét jelenti, annak a webtartalomnak, amelyet a látogató megtekinthet, letölthet. Érj el nagyobb adatforgalmi limitet, így gond nélkül élvezheted a látogatók számának növekedését.
Már meglévő domainjeidet használhatod vagy vásárolhatsz egy új domaint a Webnode-nál. Így a weboldalad a cegem.webnode.hu helyett a cegem.hu domain alatt fog megjelenni, amely profi külsőt ad weboldaladnak.
Minden Prémium felhasználónak kiemelt ügyfélszolgálatot garantálunk. A rendelkezésedre állunk hétfőtől péntekig, és mindent megteszünk a megkeresés 24 órán belül történő megoldására.
Készíts saját űrlapokat az igényeid szerint. Korlátlan számú mezőt adhatsz űrlapodhoz, illetve látogatóid fájlt is feltölthetnek az űrlap segítségével.
A részletesebb weboldal statisztika segítségével láthatod, mennyien látogatták meg weboldalad, milyen weboldalról jöttek látogatóid és melyek a weboldalad legnépszerűbb oldalai.
Hozz létre professzionális e-mail címet weboldalad domainjéhez (például david@cegem.hu).
Dobd fel weboldalad érdekes háttérvideóval. Válassz az előre elkészített videóink közül, vagy használj bármilyen Youtube vagy Vimeo videót.
Kezdd el értékesíteni termékeidet és szolgáltatásaidat online. Az online áruház szolgáltatásunkkal egyszerűen megjelenítheted termékeidet, kategóriákba rendezheted, címkékkel láthatod el és összehasonlíthatod az árakat. Az egyszerű megrendeléskezelés és statisztika segítségedre lesz, hogy nyomon tudd követni az összes beérkezett megrendelést, és ellenőrizheted boltod látogatottságát.
Távolítsd el a Webnode reklámot a láblécből, és tedd weboldalad profibbá. Saját favicont is feltölthetsz a böngészőfülre.
Könnyedén csatolhatod Google Analytics fiókod a weboldalhoz! Kövesd a részletes statisztikákat és nézd weboldalad teljesítményét.
Keressen pénzt azáltal, hogy weboldalán hirdetéseket jelenít meg a Google AdSense segítségével. Csatlakoztassa az Ads.txt fájlt annak ellenőrzéséhez, hogy kiknek a reklámja kerül megjelenítésre a weboldalán.
Korlátozd a hozzáférést bizonyos oldalakhoz, amelyeket csak jóváhagyott felhasználóid láthatnak. A felhasználók a weboldalon regisztrálhatnak, majd jóváhagyásod után kapnak hozzáférést. A hozzáférést bármikor engedélyezheted vagy visszautasíthatod.
Készíts többnyelvű weboldalt, így közelebb kerülhetsz nemzetközi ügyfeleidhez.

Megjegyzés: Ez a funkció nem tartalmazza a weboldal tartalmának fordítását.
Készíts biztonsági mentést minden nagyobb változtatás előtt, így lehetőséged lesz visszaállítani weboldalad az eredeti verzióra, ha szükséged lenne rá.
Ez a csomag nem tartalmaz ingyenes domaint. Saját, már meglévő domained használhatod, vagy vásárolhatsz egy új domaint a Webnode-nál.
Importáld termékeidet csv fájlban, és kezeld őket egyszerűen. Add hozzá a termékeket különböző rendszerekből, így a termékeket tömegesen töltheted fel egyszerűen.
Az áruház statisztikájával többet tudhatsz meg ügyfeleiről. Tudd meg, milyen a boltod bevétele, melyik termékek a legnépszerűbbek és honnan ered a forgalmad.
Add hozzá termékeidet a Google Merchant Center, a Facebook és az Ebay Shopping árucikkek hírcsatornájába, és hagyd, hogy új ügyfeleket hozhasson a webáruházadnak.
Csatlakoztasd áruházad a Google Ads és a Facebook Pixel fiókodhoz. A konverziók nyomon követése, a beruházások megtérülése és a hirdetési kampányok optimalizálása.
Termékeid különböző változatait is közzéteheted (pl. termék színe, mérete). Minden változhathoz különböző készletet és árat adhatsz meg.
Kedvezmények és ingyenes szállítás az ügyfeleidnek. A kedvezmények az összes megrendelésre is vonatkozhatnak, vagy csak egy bizonyos értéket meghaladó megrendelések esetén alkalmazhatók. Te is könnyen létrehozhatsz kedvezményes kódokat ügyfeleid számára.
Tedd lehetővé ügyfeleid számára, hogy más országokból is megrendelhessék termékeidet és kínálj nekik választékot a helyi szállítási módokból

Gyakori kérdések

Milyen időtartamra fizethetek elő a Prémium szolgáltatásra?

A Prémium előfizetés legalább egy évre fizethető elő. Ha több évre fizetsz elő, időt és pénzt is spórolhatsz. Több éves előfizetéssel jelentős árkedvezményben részesülsz, és nem kell évente megújítanod a Prémium szolgáltatásodat.

Miért van szükségem saját domainre?

A weboldalad sokkal profibbnak fog tűnni, ha nem tartalmazza a Webnode nevet, például saját-weboldalam.hu. Ha könnyen megjegyezhető domain nevet választasz, akkor látogatóidnak is segítesz, hogy megjegyezzenek és megtaláljanak.

Az ingyen domaint automatikusan megkapom?

Igen, a Mini, Standard or Profi Prémium csomag vásárlásával egy éves ingyen domain regisztrációhoz jutsz. A befizetésed megérkezését követően egy e-mailt fogsz kapni az utalvánnyal, amellyel könnyedén regisztrálhatod saját domained. Az utalványt 45 napig érvényes a megrendelésed befejezését követően.

Létrehozhatok saját e-mail címet?

Igen. Prémium szolgáltatásainkkal és saját domainnel saját e-mail címet is létrehozhatsz, mint például az email@saját-weboldalam.hu.

Az automatikus megújítás funkció elérhető?

Igen. Amennyiben kártyás vagy PayPal útján történő fizetést választasz, akkor az automatikus megújítás funkcióval a megrendelésed automatikusan megújításra kerül az első fizetés során megadott adatokkal. Az automatikus megújítás előtt e-mailben értesítünk a megújításról. A megújítás bármikor kikapcsolható a weboldal adminisztrációs felületén.

Lehetséges a domain regisztráció törlése?

Nem. A vásárlás befejezését követően a domain név tulajdonosa te leszel és már nem lehetséges a domain regisztráció törlése.

Használhatom ingyenesen a weboldalamat?

Igen. A Webnode rendszerrel ingyenesen elkészítheted és használhatod a weboldalad. Minden ingyenes weboldal számára megbízható tárhelyet, professzionális támogatást és korlátlan számú oldal létrehozását biztosítjuk.

Van pénz-visszafizetési garancia?

Igen! Prémium szolgáltatásainkat gondtalanul kipróbálhatod. Amennyiben úgy érzed, hogy szolgáltatásaink nem felelnek meg az igényeidnek, akkor az első vásárlásodtól számítva 15 napon belül visszamondhatod, és mi visszatérítjük a befizetésed 100%-át.

Milyen domain nevet kapok és mennyi időre?

Bármely Prémium csomag vásárlásával egy domain nevet választhatsz a domain árlistánkból. Az első Mini, Standard vagy Profi Prémium csomag vásárlásodhoz egy éves ingyen domain regisztrációhoz jutsz. A második évtől kezdődően a Prémium csomagért és a domainért külön fizethetsz).

Mi történik, ha már rendelkezem saját domainnel egy másik szolgáltatónál?

Prémium csomag segítségével weboldalad használhatod más szolgáltatónál vásárolt domainnel. Miután megérkezett a befizetésed, e-mailben fogsz egy utalványt kapni az egy éves ingyen domain regisztrációra. Az utalványt felhasználhatod új domain regisztrációjára, de akár a már meglévő domained átregisztrációját is kérheted a Webnode-hoz, vagy a domain csatolását a weboldalhoz a DNS rekordok segítségével.

Mi történik, ha visszatérítést szeretnék?

Az első Prémium szolgáltatásod megrendelésekor 15 napig lehetőséged van a visszatérítés igénylésére indoklás nélkül. A megújított illetve utalvánnyal fizetett megrendelések nem téríthetőek vissza. A 15 napos visszatérítési időszak nem vonatkozik a domain regisztrációkra. Amennyiben kifizetésre került, a domain regisztráció már nem vonható vissza. Erről bővebb információt itt találsz.

Hogy működik a Limited Prémium csomag?

A Limited Prémium csomag nem tartalmazza az ingyen domaint. A csomag megfelelő lehet azok számára, akik a weboldalukat saját domainjükkel szeretnék használni és nincs szükségük további Prémium funkciókra. A csomaggal a domained manuálisan csatolhatod a weboldaladhoz a DNS rekordok segítségével. A domain regisztrációja vagy átregisztrációja a Webnode-hoz fizetett szolgáltatás.

Próbáldi ki a Webnode-ot ingyen

Hozd létre weboldalad ma és válaszd ki a csomagod később