Új levelezőkliens a postafiókodhoz


A domainhez létrehozott postafiókokkal kapcsolatban gyakran érkeznek kérdések ügyfélszolgálatunkhoz. Emiatt szeretnénk egyszerűbbé tenni a fiókok kezelési felületét számotokra. Ezért úgy döntöttünk, hogy új levelezőkliensre váltunk. Ebben a bejegyzésben megtudhatod, mit hoz ez a változás, és mire számíthatsz.

Az új levelezőkliens előnyei

Reszponzív dizájn
A jobb megjelenés mellett az új rendszer különböző típusú mobil eszközökről is lehetővé teszi az e-mailek kezelését. Az e-mailjeidet így kényelmesen ellenőrizheted okostelefonról vagy tabletről is.

Egyszerű váltás a postafiókok között
A postafiókok kezelése egy helyen található, így könnyen átválthatsz a domainhez létrehozott postafiókok között.

Több hely a mellékleteknek
Az új levelezőprogram lehetővé teszi a 20 MB-ig terjedő mellékletek hozzáadását. Mostantól több képet, fotót és dokumentumot küldhetsz el anélkül, hogy aggódnod kellene a limit túllépése miatt.

Kapcsolatok importálása és exportálása
Szeretnéd a kapcsolatokat importálni más postafiókból? Az új rendszer segítségével egyszerűen importálhatod és exportálhatod a kapcsolatokat.

IMAP-Támogatott
Az IMAP protokoll lehetővé teszi, hogy az e-maileket különböző levelezőprogramokból kezeld. Ennek a protokollnak köszönhetően létrehozhatsz saját levelező mappákat is.

Aláírás és márka ismertség
Szeretnéd reklámozni a márkádat e-mailjeidben is? Ne felejtsd el beállítani az aláírásod, adj hozzá az aláíráshoz egy logót vagy egy linket, amely a weboldaladra mutat. Ezek az egyszerű lépések nagy hatással lehetnek hivatalos levelezéseidre.

Az új levelezőkliens

Hogy tetszik az új levelezőkliens? Milyen további funkciónak örülnétek? Tudasd velünk kommentben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek megjegyzések. Legyél te az első!