Általános Szerződési Feltételek

Üdvözlünk a Webnode-nál!

A Webnode webalapú szolgáltatás/termék, amely a “Webnode AG”, Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Svájcban alapított cég tulajdona és támogatója.

A Webnode Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF), a Domain név szabályzata, az Adatvédelmi Szabályzata és az Adatfeldolgozási szerződése.

A WEBNODE WEBOLDAL, TERMÉKE VAGY SZOLGÁLTATÁSA HASZNÁLATÁVAL A FELHASZNÁLÓ BELEEGYEZIK A JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK ELFOGADÁSÁBA, IRÁNYELVEK HOZZÁADÁSÁBA VALAMINT ESETLEGES VÁLTOZÁSOKBA.

AMENNYIBEN A FELHASZNÁLÓ NEM EGYEZIK BELE A FELTÉTELEKBE, A WEBNODE.COM WEBOLDAL, TERMÉKEI, ÉS SZOLGÁLTATÁSAI IGÉNYBEVÉTELE NEM AJÁNLOTT.

FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK

A Webnode honlapját, annak tartalma, termékei és szolgáltatásai igénybevehetők minden nagykorú személy részéről, aki jogosult szerződés megkötésére (kötelező érvényű megállapodások). Ennek bizonyítéka kérhető az összes (vagy néhány) szolgáltatás és / vagy termék hozzáférésekor azonosítási vagy elérhetőségi adatok megadásának formájában.

A jelen Felhasználói feltételek a Webnode és a Felhasználó között jön létre. Más személy ezekre nem jogosult.

Ha bármely bíróság vagy hatóság úgy dönt, hogy a jelen Felhasználói feltételek rendelkezése érvénytelen vagy végrehajthatatlan, ez eltörlésre kerül kell törölni, és a fennmaradó Felhasználói feltételek továbbra is teljes érvényben és hatályban maradnak.

Ha a Felhasználói feltételek összeegyeztethetetlen feltételekkel rendelkeznek a Webnode-nál történő regisztrációkor az Általános feltételekkel (adott esetben) akkor Felhasználói feltételek érvényesek, amennyiben a Webnode másként nem rendelkezik kiegészítő dokumentációval az ügyfélszolgálatról.

1. Meghatározás

A jelen Általános feltételekben, a „Felhasználó” a weboldal, annak tartalmának, termékeinek és szolgáltatásainak felhasználójára vonatkozik. A „Webnode”, valamint „Mi” a Webnode AG-ra vonatkozik. A „Felhasználói adatok” a felhasználó által megadott személyes adatokra vonatkoznak, melyek a Webnode weboldal birtokába kerülhetnek regisztrációkor vagy a Webnode termékeinek szolgáltatásainak megvásárlásakor. A „Weboldalunk” a „webnode.com” és társoldalaira vonatkozik. A „Webnode weboldalak” felhasználóink oldalaira vonatkozik, amelyet a Webnode rendszerrel készítettek. Harmadik félnek számít minden Webnode-tól független személy/entitás/cég.

2. Szolgáltatások

2.1 Ingyenes verzió

A Webnode webépítő eszköz alapverziója minden felhasználó számára teljesen ingyenes weboldalak létrehozására. Az ingyenes verzió jellemzője az egyes weboldal típustól függ. A személyes weboldal ingyenes verziója 100 MB tárhellyel, az üzleti weboldalak szintén ingyenes verziója pedig 10 MB tárhellyel rendelkezik, bár mindkét típus 1 GB havi sávszélességet, és mobil változatot biztosít. A webáruház ingyenes verziója 10 MB tárhellyel, 1 GB havi sávszélességgel, és mobil változattal, valamint 10 db megjeleníthető termékkel és bankkártyás fizetési lehetőséggel rendelkezik a PayPal rendszeren keresztül.

2.2 Prémium szolgáltatások

Amennyiben a Felhasználó úgy dönt, hogy növelné a tárhelyet, saját domaint szeretne, vagy további haladó funkciót szeretne, ez esetben egy vagy több Prémium szolgáltatás vehető igénybe. Jelenleg ezek közé tartoznak a fent említett funkciók, valamint a Prémium ügyfélszolgálat, adatmentés, statisztika, egyedi lábléc, és még sok más elérhető vagy még folyamatban lévő szolgáltatás.

3. Fizetett Szolgáltatások

3.1Árak

Minden szolgáltatás egy meghatározott árral vagy ártartománnyal rendelkezik, a szükséges munka és a rászentelt idő figyelembevételével. Az árak módosulhatnak a piaci változásoktól, vagy ideiglenes akcióktól / promócióktól. Az érték a helyi pénznemben vagy amerikai dollárban (USD) van meghatározva. Az árlistához kattintson ide.

3.2 A Prémium szolgáltatások megvásárlása

Minden Prémium szolgáltatás a weboldal adminisztrációs felületén keresztül vásárolható meg valamint a https://www.webnode.hu/arlista/ oldalon is elérhető. További információért vagy a Prémium szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések esetén lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal: https://www.webnode.hu/elerhetoseg/.

4. Domain név (fizetett szolgáltatás)

4.1 Domain név regisztráció és tulajdonjog

Az a személy vagy szervezet, aki megvásárolja a domaint, az a domain jogszerű tulajdonosa lesz. A Webnode beavatkozása kizárólag technikai jellegű valamint ügynöki jellegű a Felhasználó és a Domain szolgáltató között. Amennyiben a domain tulajdonosa úgy dönt, hogy nem újítja meg a domaint, a Webnode nem felelős bármilyen felmerülő problémára amely a domain lejárta után bekövetkezhet. Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy nem minden domain esetében van türelmi időszak, így ha a domain nem kerül megújításra, akkor fennáll a veszély, hogy a domain név egy másik internet felhasználóhoz kerül. Alapbeállítás szerint minden domain zárolva van, így nem átirányítható. A zárolás a tulajdonos kérésére feloldható.

4.2 Domain megújítása

A domain a vásárlás napjától kezdve egészen a lejárati dátumot megelőző, a project adminisztrációs felületén feltüntetett időpontig megújítható. A lejárati dátum az a nap, amelyen az Ön domainje érvénytelenné válik, így működése megszűnik. A domain megújítása kifizetettnek tekintett, ha a fizetés napja megelőzi a lejárat napját. A fizetés napja aszerint kerül megállapításra, amikor a szolgáltató megerősíti a befizetés sikeres megérkezését. Ha a domain megújítása nem történik meg időben, a domain a tulajdonos elővásárlási jogát biztosítandó karanténba kerül. A domain helyreállítása a karanténból lehetséges. A domain név helyreállítása különdíjhoz kötött. Ez a díj a nemzetközi domainek (gTLD – pl. com, net, org) esetében 100 EUR (vagy 150 USD). Más kiterjesztésű domainek esetében a helyreállítás díja ennél magasabb is lehet.
A domain annak a tulajdonába kerül, aki fizetett a domainért a befejezett vásárlástól kezdődően, ezért a domain regisztráció visszavonhatatlan és a domain tulajdonos visszatérítésre nem jogosult.

4.4 Privát domain regisztráció

A domain regisztrációval továbbra is fenntartható a Felhasználó személyes biztonsága/anonimitása a SPAM (kéretlen elektronikus üzenetekkel) vagy az adatbázisokban való megjelenéssel szemben. A regisztráció során a Felhasználó köteles megadni elérhetőségét, amely csak a számlázáshoz szükséges (pl. számla kiállítása). A megadott információ nem kerül nyilvánosságra, és a webcím alatt a „Webnode Privát Domain regisztráció" jelenik meg, valamint a Webnode kapcsolattartási információja. A privát regisztráció szolgáltatását az Anonymouse Domains, s.r.o. (Regisztrációs szám: 28296800, Cím: Hlinky 995/70, Staré Brno, 603 00 Brno) cég vagy harmadik fél biztosítja a Felhasználási Feltételeiknek megfelelően. A Felhasználási Feltételek itt találhatóak: http://www.anonymousedomains.com/service-agreement.html

5. Szerződéskötés és szerződés visszavonása

5.1 Szerződés

A kötelező érvényű szerződés a Felhasználó és a Webnode között jön létre a megrendeléskor, amely a sikeres kifizetéskor fennmarad. A "Sikeres fizetés" meghatározás szerint a teljes összeg kifizetésre került, és a számla rendelkezésre áll a weboldal adminisztrációs felületén, a „Háttériroda" alatt található „Prémium szolgáltatások számlázása" oldalon. A "visszatérítési időszak" 15 nap amikor ugyanis visszavonható a megrendelt szolgáltatás. Azonban ez a kérelem követeli a meghatározott feltételeket és szabályokat (lásd 6.5).

5.2 Szerződés visszavonása

A szolgáltatás visszavonása bármikor kérhető, amennyiben nincs szó visszatérítendő összegről. Továbbá, a visszavonáshoz, szolgáltatás megvásárlásához, és módosításokhoz (pl., ami befolyásolja a weboldal működését) a Felhasználó által írásban (e-mailben) leírt kérelme szükséges, a regisztrációkor megadott e-mail címről.

5.3 A szerződés időtartama

A megvásárolható weboldal csomagok 1-től 10 éves szerződéssel járnak. A domainek minimum 1-2 éves (a szolgáltatótól függően) és legfeljebb 10 éves szerződéssel vásárolhatók meg. A többi szolgáltatásra, amennyiben ez nincs meghatározva külön a fizetéskor, a szolgáltatásnyújtás kezdetétől megszűnik a szerződés.

6. Kifizetések/Díjak és Visszatérítés

6.1 Fizetési módok

A Prémium szolgáltatások PayPal, kreditkártya, banki átutaláson keresztül és más, ország specifikus fizetési módon keresztül kerülhetnek kifizetésre (beleértve a Webnode bankszámlára történő befizetést).

Banki átutalás esetén, minden információ megadása szükséges a Prémium szolgáltatások megrendelési lapján. Továbbá, minden plusz költség amely a banki átutalás díját képezheti, azt a Felhasználót terheli, nem a Webnode-ot.

Figyelem: A Felhasználó felelőssége a kifizetési kérelem kitöltése és minden adat pontos megadása. A Webnode nem felelős a rendezetlen megrendelésért amely hibás vagy hiányos felhasználói adatot tartalmaz.

6.2 Fizetés feldolgozása

Amennyiben kártyás vagy PayPal-os fizetés választ, akkor hozzájárul, hogy a Webnode (akár közvetlenül, leányvállalat vagy harmadik fél által) begyűjtse a kártya vagy a fiók adatait. A fizetési információk tárolásra kerülnek a fizetési folyamat során a későbbi használat érdekében, így az automatikus megújítással a vásárlás folyamata gyorsabb és kényelmesebbé válik. Minden fizetési feldolgozás a lehető legnagyobb biztonsággal történik.

6.3 Ismétlődő fizetés (automatikus megújítás)

Ha a felhasználó a prémium szolgáltatás vásárlásakor bankkártyát vagy PayPal fizetési eszközt használ, bizonyos esetekben az automatikus megújítás elérhetővé válhat. A megújítás gyakorisága havi vagy évi jellegű, a fizetési típustól függően. Évi megújítás esetén, az összeg a szolgáltatás lejárata előtt kerül felszámolásra.

Az automatikus megújítás bármikor törölhető a weboldal adminisztrációs felületén. Ameddig nem kerül törlésre a megújítás, addig a Webnode-ot felhatalmazza, hogy levonja a fiókjáról vagy kártyájáról a befizetést a szolgáltatásokra.

6.4 Fizetési dátum és aktivációs dátum

A fizetési datum a pénzösszeg sikeres megérkezését jelzi a használt fizetési módon keresztül (pl. a fizetési szolgáltatónál). A kreditkártyás vagy Paypallel történő fizetés esetén az összeget azonnal levonjuk a Felhasználó számlájáról. Továbbá, a fizetés és az aktiváció datuma ugyanaz, kivéve, ha a kifizetett megrendelés rendezetlen maradt. Ez esetben az aktiváció pár nappal elhúzódhat.

6.5 Visszatérítések igénylése

Minden Prémium szolgáltatás (a domain regisztráció kivételével) az aktiválástól számított 15 napon belül visszatéríthető. A visszatérítés csak a Prémium szolgáltatás első megrendelésekor lehetséges. A Webnode nem téríti vissza az ismétlődő kifizetéseket, beleértve az automatikusan megújított szolgáltatásokat. Kérjük vegye figyelembe, hogy utalványaink nem visszatéríthetőek semmilyen formában.

Ha az online reklámkampány esetében egy harmadik fél (Google) úgy dönt, hogy a hirdetett termék/szolgáltatás miatt blokkolja az elkészített kampányt, a visszatérítés nem lehetséges. Ebben az esetben a Webnode nem felelős a Felhasználó esetleges anyagi veszteségéért.

A szerződés visszavonásához email üzenetet kell a Felhasználónak az Ügyfélszolgálatunkra küldeni (lásd 5. cikk).

A weboldal csomagok 15 napos visszamondása esetén nem kötelező ezt megindokolni, azonban információforrásként preferáljuk az indok megadását.

Amennyiben egyéb Prémium szolgáltatás visszamondását igényli a Felhasználó, a csomagokon és domain regisztrációkon kívül, ennek megindoklása szükséges. Minden fent említett esettel kapcsolatos visszatérítési indok a következő lehet:

 • (a) A szolgáltatás teljes megszűnése (az ingyenes verziót beleértve);
 • (b) Folyamatos technikai probléma amely megakadályozza a weboldal működését;
 • (c) A teljes mértékben kifizetett szolgáltatás hiányossága (csatolt fizetési bizonylattal).

Figyelem: A Webnode fenntartja a jogot, hogy a felmondási indokot felülbírálja, és döntsön ennek elfogadásában.

6.6 A visszatérítés dátuma és módja

A befizetett összeg visszatérítése 60 napon belül történik meg attól a dátumtól számítva, amely napon a Webnode tudomására jutott a visszatérítési igény. A visszatérítés módja (a közvetlen befizetésen és az Abaqoos-on keresztül történő befizetésen kívül) megegyezik az eredeti fizetési móddal, vagy pedig egy vissza nem téríthető utalvánnyal történik. A szolgáltatás deaktiválása a visszatérítéssel egyidejűleg történik meg.

7. Az igénybevétel feltételei

A Webnode weboldalnak, tartalmának, termékeinek és szolgáltatásainak elfogadható használatát a 7.1-től a 7.8.-ig terjedő cikkek határozzák meg. A cikkben foglalt jogsértések egyben a Felhasználói szabályzat sértése is, ezúttal a Felhasználó jogsértést követ el. További információért lásd a 10. cikket.

A Felhasználó a Webnode weboldal igénybevételével egyidejűleg beleegyezik a következő feltételek elfogadásába:

7.1 Tartalom

A Felhasználó nem jelentet meg a Webnode weboldalán rágalmazó, fenyegető, trágár, káros, pornográf, valamint törvénybeütköző tartalmat, vagy olyan tartalmat amely mások személyes jogát sérti (beleértve a szellemi tulajdonjog, bizalmassági jog valamint a magánszférához tartozó jog megszegése), vagy bármilyen olyan tartalmat, amely aggodalmat, kellemetlenséget okoz. Tilos a vulgáris, durva, szexista, rasszista, és egyéb sértő vélemény kifejtése, a tiszteletteljes magatartás a mérvadó.

7.2 Tartalom tulajdonosa

A Felhasználó nem jelentet meg a Webnode weboldalán olyan tartalmat, amelynek nem tulajdonosa, és egyidejűleg a tulajdonostól engedélyt nem kért.

7.3 Eseményeken való részvétel

A felhasználó bármilyen verseny vagy promóció szabályait elfogadja, melyben részt vesz a Weboldalunkon, vagy azon keresztül.

7.4 Megzavarás

A Felhasználó nem kockáztatja a Webnode oldal zavartalan működtetését, biztonságát, valamint nem okoz indokolatlan kellemetlenséget és fennakadást a Webnode munkatársaknak.

7.5 Identitás

Tilos mások megszemélyesítése, valamint más személlyel való kapcsolat megtévesztése.

7.6 SPAM

Tilos a weboldal promóciója SPAM terjesztésével (pl. emailküldés olyan címekre, amelynek tulajdonosai ebbe nem egyeztek bele).

7.7 Robot Szoftver

Tilos a robot szoftver használata (vagy bármilyen más szoftver használata ami nem a Webnode) az új Webnode oldalak sokszorosításához, hozzáféréséhez vagy módosításához.

7.8 Kerülő megoldás

Tilos a kerülő megoldás alkalmazása, csomag vagy egyéb Webnode szolgáltatás vagy funkció korlátozásána feloldása.

8. Szellemi tulajdon

Az összes szerzői jog, védjegy, és egyéb szellemi anyag és tartalom, amely a Weboldalunk tulajdonában áll, a Webnode-ra és a licenctulajdonosra van bízva. Ez az anyag vagy tartalom csak a Webnode és licenctulajdonos írásos engedélyével használható. A Felhasználó nem jogosult a saját, vagy harmadik fél céljára másolni, sokszorosítani, közvetíteni, terjeszteni, képezni, kereskedelmileg kizsákmányolni, vagy származékos munkát készíteni a tartalomról vagy anyagról.

Amennyiben a Felhasználó tudomására jut bármilyen sokszorosítás, kizsákmányolás, erről azonnal tájékoztatja a Webnode-ot.

9. Adatvédelem

Az összes összegyűjtött felhasználói adat feldolgozásra kerül az általunk megadott módon és korlátozásokkal az Adatvédelmi Szabályzatban.

10. A szabályzat rendelkezéseinek megsértése

A 7. Cikkben foglalt feltételekkel való visszaélés vagy olyan tevékenységben való részvétel amely a szabályzat rendelkezéseit megsérti a megfelelő jogi eljárást vonja maga után. A Webnode belátása szerint dönt a jogi úton való felelősségre vonásra (amely magába foglalhatja a szolgáltatások beszüntetését).

Minden jogsértő magatartást kötelező bejelenteni, amely az Általános szabályokat valamint a helyi szabályokat megszegi. Lépjen kapcsolatba velünk itt.

11. Szolgáltatás felfüggesztése/törlése

A Webnode fenntartja a jogot, hogy azonnal felfüggessze határozatlan ideig a szolgáltatást amennyiben a Felhasználó megszegi az Általános szabályokat, valamint amennyiben a Felhasználó a Webnode számára elfogadthatatlan módon tevékenykedik.

12. Felelősségkorlátozás

A WEBNODE NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A FELHASZNÁLÓT VAGY HARMADIK FELEt VAGY HARDWARE-T ÉRT KÁROKÉRT, AMELY KÖZVETETT, KÖZVETLEN MÓDON VAGY VÉLETLENÜL TÖRTÉNIK A WEBNODE TERMÉKEI ÉS/VAGY SZOLGÁLTATÁSAI HASZNÁLATA KÖZBEN VAGY KAPCSOLATOSAN, BELEÉRTVE A SZOLGÁLTATÁSON KERESZTÜLI LETÖLTÉST. A WEBNODE NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A WEBOLDAL ÉS/VAGY TERMÉK HASZNÁLATÁNAK KÉPTELENSÉGÉBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A FELHASZNÁLÓK, HARMADIK FELEK RÉSZÉRŐL. A FELHASZNÁLÓ SAJÁT FELELŐSSÉGRE VESZI IGÉNYBE A SZOLGÁLTATÁST ÉS A FELHASZNÁLÓ AZ EGYEDÜLI FELELŐS BÁRMILYEN KÁRÉRT AMELY A SZÁMÍTÓGÉP RENDSZERÉT, VAGY MÁS ESZKÖZT ÉRINTI, VAGY ADATVESZTESÉGÉRT, AMELY VALAMILYEN ANYAG LETÖLTÉSÉNEK KÖVETKEZMÉNYE.

A FELHASZNÁLÓ TUDOMÁSUL VESZI ÉS BELEEGYEZIK ABBA, HOGY A WEBNODE OLDALA, SZOLGÁLTATÁSAI ÉS TERMÉKEI HASZNÁLATA A FELHASZNÁLÓ SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK ÉS EZEKET „ADOTT ÁLLAPOTBAN” KÍNÁLJUK, „AHOGYAN ELÉRHETŐ”. A FELHASZNÁLÓ TUDOMÁSUL VESZI ÉS BELEEGYEZIK ABBA, HOGY A WEBNODE NEM TEHETŐ FELELŐSSÉ A HARMADIK WEBOLDAL VAGY WEBNODE OLDALON KERESZTÜL ELÉRHETŐ TARTALOM MŰKÖDÉSI ÉS ELÉRHETŐSÉGI ÁLLAPOTÁÉRT.

12.1 Harmadik fél

A Webnode nem járul hozzá és nem tehető felelőssé vagy kötelessé bármilyen tartalomért, hirdetésért, termékért, vagy szolgáltatásért, amely a harmadik fél weboldalától származik.

A Felhasználó és a harmadik fél hirdetők vagy kereskedők között fellépő tevékenységekért a két fél felelős, tehát bármilyen termék, szolgáltatás, vagy egyéb feltételek, garanciák, képviseletek, melyek a tevékenységekhez kapcsolódnak a Webnode weboldalon, a Felhasználó és a hirdető, vagy kereskedő között történik. Ennek következtében, a Webnode nem felelős esetleges veszteségért vagy kárért, valamint ennek fejében nem rendelkezik jogkötelezettséggel.

12.2Felelősségkizárás

A Felhasználó elfogadja és beleegyezik, hogy a Szolgáltató nem felelős a harmadik fél weboldalának elérhetőségéért, és azért az anyagért, melyhez hozzáfér a Webnode oldalon keresztül.

A
 • (a) A szolgáltatások és termékek használata megfelel a Felhasználó követelményeinek;
 • (b) A szolgáltatások és termékek használata megszakítás nélküli, időszerű, biztonságos, és hiba- és vírusmentes;
 • (c) A szolgáltatások és termékek használatából eredő pontos és megbízható információt kap a Felhasználó;
 • (d) Defects in the operation or functionality of any software provided to You as part of the services will be corrected;

Semmilyen írásbeli vagy szóbeli tanács vagy információ amelyet a Felhasználó a Webnode-tól kap a szolgáltatásainktól vagy azon keresztül, nem létesít garanciát amely nincs meghatározva a Felhasználói Feltételekben.

A Webnode továbbá kijelenti felelősségkizárását, legyen kimondott vagy utalt, amely beleérti de nem zárja ki az eladhatóságot, minőséget, jogtisztaságot.

13. Felelősségkorlátozás

A fenti felelősségkizárásra utalva (12. cikk), A FELHASZNÁLÓ TUDOMÁSUL VESZI ÉS BELEEGYEZIK ABBA, HOGY A WEBNODE, LEÁNYVÁLLALATAI ÉS LICENSZTULAJDONOSAI NEM FELELŐSEK A 13.1-13.4 CIKKEKBEN LEÍRTAKÉRT.

13.1 Általános

Bármilyen közvetlen, közvetett, véletlen, következményből vagy példaszerű károkért amelyekért a Felhasználó felel, a felelősség bármely alapon álljon is fenn, beleértve de nem korlátozva bármilyen profitveszteségre (közvetlen vagy közvetett), hírnév veszteségére, adatveszteségre, pótszolgáltatások és termékek beszerzésének veszteségére vagy más nem kézzelfogható veszteségre.

Bármilyen veszteség vagy kár amelyet a Felhasználó magára von, a következőket beleértve de nem korlátozva az alábbiakra:

 • (a)A Felhasználó felé közvetített reklám teljessége, pontossága, vagy léte, valamint bármilyen Felhasználó és hirdető vagy sponszor közti kapcsolat vagy tranzakció (amelynek hirdetése megjelenik a weboldalon) következménye;
 • (b) Bármilyen Webnode által elvégezett változás a szolgáltatásban, vagy bármilyen átmeneti vagy határozatlan ideig tartó szolgáltatás szünetelése (vagy a funkciók szünetelése);
 • (c) Amennyiben a weboldalon megjelenő kommunikációs adat törlésre, korrupttá vagy tárolhatatlanná válik;
 • (d) Amennyiben a Felhasználó nem közli a fiók pontos információit;
 • (e) Amennyiben a Felhasználó nem tartja bizalmasan és biztonságban jelszavát és fiókja részleteit;

13.2 Joghatóság

A 13.1. cikkben olvasható Webnode felelősségkizárásának joghatályossága akkor is fennáll, ha az esetleges károk a Webnode tudomására jutottak vagy sem. A Felhasználó alá tartozó joghatóság érvényes.

13.3 A Webnode weboldalakon megjelenő tartalom

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Adatkezelő nem tartozik felelősséggel a következőkért

 • (a) A Felhasználók által írott tartalomért, amelyek a blogon vagy fórumon jelennek meg. Továbbá ilyen tartalmat a Webnode nem promotál és fenntartja a jogot, hogy moderálja ezeket a hozzájárulásokat, azzal, hogy válaszol, kommentál, szerkeszt, nem posztol, vagy eltöröl bizonyos tartalmat a blogról vagy fórumról a teljes belátása szerint. Azonban bizonyos tartalom eltörlésének elmúlasztása nem jelenti az anyag promótálását vagy elfogadását a Webnode részéről;
 • (b) A Webnode weboldalokon található információ pontosságáért, időzítéséért vagy megbízhatóságáért. A Webnode nem tehető felelőssé a blogon vagy fórumon megjelenő felhasználói kijelentésekért, tanácsért, véleményért. Amennyiben feljelentést tenne egy Felhasználó egy másik Felhasználó kijelentéseiért/tetteiért, ezt mindenáron az adott Felhasználóval szemben hajthatja végre és nem a Webnode-dal szemben;
 • (c) A Webnode weboldal minőségéért, pontosságáért, vagy alkalmasságáért, kivéve amit a törvény elrendel. A Webnode azonban minden lehetséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy szolgáltatásait professzionalizmussal kínálja;
 • (d) Gondatlanságból eredő csalárd megtévesztésért, halálért, vagy személyes sérülésért. A Webnode nem tehető felelősség bármilyen veszteségért, kárért amelyet a Felhasználó vagy Harmadik fél elszenvedhet a Webnode weboldal használata következtében.

14. Folyamatos Fejlődés

A szolgáltatásaink és termékeink minősége az elsődleges számunkra. A Folyamatos fejlődés (Continuous Improvement Process CPI) hívei vagyunk mind technológiai mind design szempontjából.

15. Visszajelzés

A kiválóság iránt elkötelezettségéből fakadóan a Webnode AG várja felhasználóinak észrevételeit, javaslatait a jelen Általános feltételekről. Kérjük a kedves felhasználóktól, hogy a javaslatokat emailben küldjék az Ügyfélszolgálatunkra: support@webnode.hu

16. Feltételek módosítása és frissítése

A Webnode AG fenntartja a jogot, hogy bármikor frissítse az Általános Szerződési Feltételeket, figyelembe véve az status quo jogi, iparági vagy egyéb változásait. A megállapodás legújabb frissített változata a "webnode.com" weboldalon érhető el. Ha egy frissítés jelentősen megváltoztatja a jogait, akkor értesítést küldünk Önnek egy ésszerű határidőn belül, mielőtt a frissítés hatályba lépne. Elutasíthatja a jelen Feltételekben bekövetkezett változásokat a Webnode webhelyének, termékeinek és szolgáltatásainak használatának megszüntetésével. Erősen arra ösztönözzük az összes felhasználót, hogy teljes mértékben olvassa el ezt a megállapodást, és rendszeresen ellenőrizze. A dokumentumok az utolsó frissítés napján érvényesek.

Figyelmeztetés: A szolgáltatásainkkal kapcsolatos tapasztalatok javítása érdekében közzéteszük az Általános Szerződési Feltételek valamennyi dokumentumát. Az angol és a jelenlegi változat közötti esetleges eltérések esetén az angol változat érvényesül. Amely a www.webnode.com címen érhető el.