Ingyenes és reklámmentes!

Weboldalt végre gyorsan és ingyen el tudsz készíteni. Reklám nem kerül és és nem is fog kerülni az oldaladra. Elégedettséged fontos számunkra.

Egyszerű, mint az 1x1!

Valóban ennyire egyszerű! Nem kell más, csak egy internetböngésző és 5 perc az idődből. Nincs letöltés, telepítés, és nem szükséges technikai ismeret.

Több száz modern sablon közül választhatsz

Tudjuk, hogy egy jól kinéző weboldal fontos számodra és itt jó kezekben leszel.
Grafikusaink széles körű modern személyes sablont készítettek el. Itt mindenki találhat magának megfelelőt!

A Webnode jellemzői

  • Valósidejű szerkesztés, ahogy látod a böngészőben
  • Nincs se telepítés se konfiguráció
  • Használhatod saját domained
  • Képgalériák, szavazások, fórumok
  • Blogok, teljes szöveges keresés, RSS
  • Részletes oldalstatisztika
  • Közösségi elemek
  • Külső gadgetek és widgetek

További információ...

Rólunk írták

Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk a Webnode oldalára. Sokáig tervezgettük, milyen honlap is lenne alkalmas cicáink bemutatására, majd hosszas válogatás után döntöttünk a Webnode mellett…4.5

Ocskó Julianna és Bálint Szabolcs
Ocskó Julianna és Bálint Szabolcs

Saját napló készítés

 


A gyors beüzemelés, az egyszerű kezelőfelület, a modern megjelenés, mind hozzájárul ahhoz, hogy a Webnode webáruház üzemeltetése kellemes feladat legyen, ugyanakkor garantált sikerrel járjon.

Ha nem akarsz webáruházad technikai oldalával sokat bajlódni, és inkább az eladásra kívánsz összpontosítani, akkor a Webnode-ra essen a választásod. Rövid időn belül, minőségi és professzionális megjelenésű webáruházat indíthatsz online. A Webnode lehetőséget ad arra, hogy figyeld az eladási statisztikát, a megrendelések aktuális státuszát és kövesd a legnépszerűbb termékeket és vásárlói tendenciákat. Folyamatosan kapcsolatot tarthatsz ügyfeleiddel a vendégkönyv, fórum, vagy email fiók segítségével.

A webáruház üzemeltetése izgalmas kihívás, azonban a Webnode egyszerűsítette az egyes lépéseket ezért a weblap készítés kezdőknek is ajánlott. A folyamatos ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll, hogy problémamegoldással vagy tanácsadással szolgáljuk kedves felhasználóinkat. A saját Webnode webáruház üzemeltetése csak Rád vár! Mi segítünk ha bármilyen kérdésed felmerül. Próbáld ki most!

Weboldal neve

A webcím weboldaladat jellemzi. Ez az összes oldalon megjelenik.

Email cím

Az email címed a bejelentkezéshez szükséges. Ne aggódj, nem spammelünk.

Jelszó

A jelszó minimum hat karakterből, valamint betűk és számok kombinációjából álljon.

Elfelejtett jelszó